CEASE Therapy

udrensning af bivirkninger fra vacciner eller konventionel medicin.

CEASE Therapy

Den forandring, der skete med vores søn efter han havde gennemgået CEASE Therapy for udrensning af bivirkninger fra DiTePol-vaccinen, kan bedst gengives af Anne Vervarcke, der er en internationalt, kendt homøopat fra Belgien, der i 2013 var på en vandretur rundt i Europa for homøopatien. Jeg var sammen med hende her i Danmark og hun så den DVD, jeg har fra vores søns udrensningsforløb for DiTePol-vaccinen. Hun skrev efterfølgende følgende kommentar:

“Lone Showed the video of what homeopathy and especially the CEASE therapy did for her ADHD son, sort of a miracle. If we were only allowed to help all those suffering children, desperate parent and teachers out there!”

Anne Vervarcke, august 2013.

 

CEASE therapy er specielt udviklet til udrensning for bivirkninger, der er opstået efter en vaccine eller konventionel medicin. Terapiforløbet har til formål specifikt at hjælpe kroppen til at udrense for de symptomer, der er kommet fra en vaccine eller medicin. Vacciner indeholder fremmede stoffer, der kan have alvorlige konsekvenser for helbredet.

Det kan være et chok for kroppen, hvor den svækkes og derved fremprovokeres reaktioner som forskellige bivirkninger. Den homøopatiske medicin, der kan hjælpe kroppen til at udrense for stofferne fra vaccinerne, er som et aftryk af den vaccine eller den medicin, der forårsagede bivirkningerne. Erfaringer viser, at homøopatisk medicin præcis stimulerer kroppen til at hele sig selv, der hvor skaden er sket. 

 

  • CEASE Therapy er behandling af et lag af symptomer, der er påført fra vacciner eller konventionel medicin. 
  • CEASE Therapy inkluderer hjælp og støtte til kroppen med selve udrensningen med bl.a. vitaminer og mineraler. Kroppen skal støttes i at afgifte og immunforsvaret skal styrkes.  
  • CEASE Therapy er behandling af hele personen og tilpasses den enkelte.  Derfor begynder et hvert behandlingsforløb med en ca. to timers samtale for voksne, børn ca. 1 til 1½ time. Herefter sammensætter jeg et program for udrensningen, der er individuelt tilpasset den enkeltes bivirkninger.


Klassisk homøopatisk behandling kommer ofte efter et behandlingsforløb med CEASE Therapy, for at gøre behandlingen komplet.

 

Reaktioner på behandlingen med CEASE Therapy,  kan være de samme symptomer, der opstod som eftervirkningen af medicinen /vaccinen. Det anses som kroppens selvhelende reaktion og bør ikke behandles med medicin, da den må anses for en sund reaktion fra organismen og ikke som en sygdom.

HVAD ER

CEASE THERAPY?


CEASE Therapy er udviklet af den hollandske homøopat og læge Tinus Smits, der gennem praktisk erfaring har hjulpet flere hundrede børn. Denne terapiform er under stærk fremgang i Europa og USA.

For yderligere information se i bogen:

”Autism Beyond Despair, - homeopathy has the answers”.

Erfaringer med behandling af bivirkninger efter HPV-vaccinen

Symptomer som hovedpine, træthed, svimmelhed, besvimelser og følelsesløshed er enten forsvundet eller er mindre generende efter udrensning med CEASE Therapy.

Erfaringer med behandling af bivirkninger efter vacciner og konventionel medicin

Tungmetalsforgiftning


Aluminium kan sætte sig i hjernen og blokere for dennes normale funktion, dette kan resultere i de mange symptomer, der er karakteristisk efter HPV-vaccinen (se mere), samt medføre skader på nervesystemet (se mere) og give nogle af de typiske neurologiske symptomer som kramper, føleforstyrrelser, hovedpine, migræne, svimmelhed, besvimelser, feber, muskelsvaghed, hukommelsestab og brændende, prikkende fornemmelser i huden og psykisk angst og frygt…

Overbelastning af lever/nyrer.


Symptomer som træthed, visse former for hovedpine, nakkespændinger og ledsmerter kan stamme fra en overbelastet lever.

Fordøjelsessystemet


Fordøjelsessystemet kan påvirkes i en negativ retning af vaccinationer og konventionel medicin, da tarmfloraen kan blive forstyrret. Det er især tungmetaller, der kan virke forstyrrende og antibiotika fjerner både gode og dårlige tarmflorabakterier, der kan give grobund for vækst at svampe og skadelige bakterier. Det er ikke kun tarmfloraen, der kan blive forstyrret, det kan også gribe forstyrrende ind i tanker og følelser og dermed identitet og ens selvstændighed.

Hormonelle forstyrrelser


Disse forstyrrelser kan opstå efter en vaccine eller P-piller, såsom menstruationscyklus, voldsomme smerter og kraftige blødninger ved menses.

Det svækkede imunsystem


Immunsystemet kan svækkes og udløse astma, eksem, allergier eller betændelsestilstande som bihule- og halsbetændelser, hævede kirtler, blære- og underlivsbetændelser, efter en vaccine eller konventionel medicin som antibiotika.

Autisme og ADHD


Vacciner har ved erfaring, ifølge Tinus Smits vist sig, at kunne have indflydelse på udvikling af autisme og ADHD. Ved disse adfærdsforstyrrelser opstår ofte det, at hjernen blokeres i at udføre sine funktioner. Denne blokerede eller dårligt fungerende hjerne har ingen fysiske forandringer, men har funktionelle forstyrrelser. Med homøopatisk behandling er det hos nogle muligt at fjerne denne blokering og genskabe hjernens normale funktion. Det er derfor at CEASE Therapy er så effektivt til at behandle autisme og ADHD.