Heart Flow - Healing

Balancen genoprettes inde fra

Heart Flow - Healing

Al healing er skønhed, nåde og godhed i handling.

Heart flow healing er udviklet til at passe til Vandbærerens tidsalder, hvor det er bedst, hvis du som klient kan samarbejde fuldt ud, for at opnå de hurtigste og bedst mulige resultater. Der vil derfor inden selve healingen foregå en grundig instruktion i, hvordan det er muligt, at du kan bede om hjælp til dine problemer eller visualisere energistrømmen fra Heart flow til det område, hvor healingen ønskes.

Du får mulighed for at bringe Heart Flow ind i dine egne lidelser og problemområder og hurtigt eller langsomt heale dig selv i samarbejde med mig som healer. 


Som healer påkalder jeg bestemte universelle energier og virker på denne måde som en kanal for disse energier ved hjælp af indtuning og energikanalisering. Det er englene, der healer ved at sende energien rundt i auraen, der hvor der er behov for at udrense og at tilføre finere energier.

Heart flow Healings teknikken er skrevet af Ananda Tara Shan, som en del af læren fra Teosofisk Fellowship.


Heart Flow er et registreret varemærke tilhørende The Theosophical Fellowship.

Healing

kort fortalt?


Healing er en behandlingsform, der kan afbalancere de finere indre legemer og energier. Healing kan være med til at styrke forbindelsen til sjælen og det Højere Selv. Ordet Healing er lånt fra engelsk ”helbredelse”.